Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Junior Project Manager

Plaatsingsdatum 30-03-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Numansdorp Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris 3000
Seatools B.V. is specialist in onderwatertechniek en biedt wereldwijd maatoplossingen voor de offshore- en baggerindustrie. Omdat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij complete en op maat gemaakte systemen leveren aan onze klanten. Wij ontwerpen en maken onder andere ROVs, trenchers, besturingssystemen en sensoren.

Hoewel onze producten heel verschillend zijn in doel en techniek, zijn ze altijd innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Ons team kenmerkt zich door vakmanschap, onderlinge samenwerking en een oplossingsgerichte creatieve manier van werken.Het is altijd een magisch moment als één van onze producten te water wordt gelaten om te doen wat het moet doen. Wil jij daaraan meewerken? Sea you at Seatools!


Voor de uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:


(Junior) Projectmanager


De (Junior) Projectmanager gaat onder begeleiding van de Senior Projectmanager het projectmanager vak leren. Dit doe je door in de rol van assistent projectmanager, projectmanager voor kleinere orders (o.a. standaard producten en spare parts) onze klanten, ons bedrijf en onze producten te leren kennen.


De werkzaamheden
In deze veelzijdige groeifunctie assisteer je de senior projectmanager met alle denkbare project-management activiteiten. Je loodst kleinere orders door onze organisatie: klantcontact, inrichten ERP systeem, uitzetten acties bij je collega’s (engineers, inkopers, monteurs, QHSE, administratie) en zorgt dat de order op tijd, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste kosten geleverd wordt zodat onze klant tevreden is. Verder ondersteun je de servicecoördinator met het afhandelen van service aanvragen en organiseren van servicebezoeken.

Wat vragen wij? Jij…
• hebt HBO technische richting afgerond
• hebt enkele jaren werkervaring in een technische omgeving;
• bent een organisatie talent;
• beschikt over goede communicatieve eigenschappen en sociale vaardigheden;
• hebt ervaring met het gebruik van ERP pakketten;
• beheerst Nederlands en Engels goed in woord en geschrift;
• bent flexibel, servicegericht en hebt een hands-on mentaliteit;


Wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan binnen een platte en informele organisatie. Bij ons staan onderlinge samenwerking en team-spirit centraal. Wij bieden marktconforme arbeids-voorwaarden.


Belangstelling?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de Mevr. Marij Aanraad of onze website www.seatools.com bezoeken. Het sollicitatieformulier vindt je op onze site via Careers of volg de link https://seatools.heeft-vacatures.nl/. Sea you at Seatools!


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden project engineer, project manager, project leider, engineer, project, planning

Contactgegevens

Contactpersoon Marij Aanraad

Vestigingsplaats

Solliciteer