Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Chef werkplaats

Plaatsingsdatum 31-08-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Numansdorp Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Seatools B.V. is specialist in onderwatertechniek en biedt wereldwijd maatoplossingen voor de offshore- en baggerindustrie. Omdat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij complete en op maat gemaakte systemen leveren aan onze klanten. Wij ontwerpen en maken onder andere ROVs, trenchers, besturingssystemen en sensoren.

Hoewel onze producten heel verschillend zijn in doel en techniek, zijn ze altijd innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Ons team kenmerkt zich door vakmanschap, onderlinge samenwerking en een oplossingsgerichte creatieve manier van werken.

Het is altijd een magisch moment als één van onze producten te water wordt gelaten om te doen wat het moet doen. Wil jij daaraan meewerken? Sea you at Seatools!

Voor de uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Chef Werkplaats / Werkvoorbereider (40 uur, M/V)


De werkzaamheden
In deze veelzijdige “spin in het web” functie zorg je dat de mechanische assemblage-, test- en lo-gistieke activiteiten volgens planning, met de juiste kwaliteit binnen de gestelde tijd uitgevoerd worden. Je hebt daarvoor veelvuldig contact met de projectmanager(s), mechanical engineer(s), mechanical purchaser(s) en met je evenknie van de afdeling elektro. Je krijgt daarbij hulp van 2 vaste Seatools monteurs en een aantal keer per jaar worden er monteurs ingehuurd om grote of specifieke klussen te klaren. Je geeft leiding aan deze monteurs, bereidt het werk voor (zorgen dat de info aanwezig is, planning gemaakt is, de onderdelen aanwezig zijn, de juiste gereedschappen in goede staat aanwezig zijn, etc.) , begeleidt ze (geeft zelf opleiding of zorgt dat ze de juiste oplei-dingen krijgen), controleert het werk en steekt zelf ook je handen uit de mouwen. Daarnaast zorg je dat de werkplaats en het magazijn netjes, geordend en georganiseerd zijn, zodat er prettig gewerkt kan worden. En verder zorg je dat elke dag de afdeling een klein beetje beter wordt.

Wat vragen wij? Jij…
• hebt MBO werk- en denk niveau
• hebt kennis van WTB en hydrauliek
• hebt ervaring met sleutelen
• bent communicatief en organisatorisch sterk
• bent pro-actief
• bent flexibel, servicegericht en hebt een hands-on mentaliteit
• beheerst Nederlands en Engels goed in woord en geschrift;
• beschikt over voldoende computerskills (word, excel en ervaring met ERP is een pré)
• beschikt over kennis van (magazijn) logistiek (pré)


Wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan binnen een platte en informele organisatie. Bij ons staan onderlinge samenwerking en team-spirit centraal. Wij bieden marktconforme arbeids-voorwaarden.


Belangstelling?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. Aanraad of onze website www.seatools.com bezoeken. Het sollicitatieformulier vindt je op onze site via Careers of volg de link https://seatools.heeft-vacatures.nl/. Sea you at Seatools!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden chef werkplaats, hydrauliek, werktuigbouwkunde, senior monteur, engineer, werkvoorbereider

Contactgegevens

Contactpersoon Marij Aanraad

Vestigingsplaats

Solliciteer